
دکتر مجتبی صدیقی گفت: قیمت غذای دانشجویی در کمیته ای تخصصی متناسب با تورم موجود درکشور تعیین میشود که این نرخ گذاری به صورت سالانه انجام میشود؛ بنابراین، در ترم تحصیلی جاری افزایش قیمت نخواهیم داشت.
وی افزود: کمیته تخصصی مربوط به نرخ گذاری غذای دانشجویی، شهریورماه سال آینده تشکیل جلسه خواهد داد و قیمت غذای دانشجویی متناسب با نرخ تورم در آن زمان برای سال ۹۵ تعیین خواهد شد.
رییس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: درحال حاضر برخی از دانشگاهها اقدام به راه اندازی رستورانهای آزاد کردهاند که قیمت غذای این رستورانها به صورت نیمه آزاد تعیین شده است.
دکتر صدیقی خاطرنشان کرد: دانشگاه های بزرگ کشور از راه اندازی رستوران های آزاد در کنار سلف غذای دانشجویان استقبال کرده اند و این روند در این دانشگاه ها آغاز شده است.
از مهرماه سال آینده انجام میشود:
پذیرش دانشجو در رشته جدید مدیریت مهندسی
رییس کمیته مهندسی صنایع شورای برنامه ریزی آموزش عالی، از اخذ مجوز رشته کارشناسی ارشد مدیریت مهندسی خبرداد و گفت: از مهرماه سال آینده دانشگاهها میتوانند در این رشته دانشجو پذیرش کنند.
دکتر محمد مهدی سپهری گفت: طبق بازنگریهای صورت گرفته، گرایش مدیریت سیستم و بهره وری از رشته مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی ارشد حذف شده و گرایش جدید مدیریت مهندسی در این رشته ایجاد شده است.
وی افزود: در نظام های آموزشی دیگر کشورها، گرایشی به عنوان مدیریت سیستم و بهرهوری وجود ندارد و طبق بررسی های صورت گرفته قرار شد مدیریت مهندسی جایگزین این گرایش شود.
رییس کمیته مهندسی صنایع شورای برنامه ریزی آموزشی، تاکید کرد: در این گرایش جدید، محتوای دروس بهبود یافته و بنابراین، این گرایش با معیارهای آموزشی جهان همگرا شده است.
معاون صندوق رفاه دانشجویان خبر داد:
پرداخت وام تحصیلی و ضروری، قبل از سال نو
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان، از دانشجویان خواست که برای عدم مشکل در روند پرداخت وام، از ارایه شماره حساب راکد خودداری کنند.
سید فردین تقی زاده افزود: ثبت نام وام های دانشجویی در دانشگاهها از ۱۷ بهمن ماه آغاز شده است و تا ۱۹ اسفند ۹۴ ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: درخواست ما از دانشجویان این است که بعد از اعلام دانشگاهها نسبت به ثبت نام اقدام کنند تا ما بتوانیم هر چه زودتر این وام را در اختیار دانشجویان قرار دهیم.
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، افزود: ما تعهد میکنیم که وام تحصیلی و وام ضروری را تا قبل سال نو پرداخت کنیم. برهمین اساس نیز در حال مکانیزه کردن مراحل پرداخت وام هستیم تا در کمترین زمان، وام دراختیار دانشجویان قرار گیرد.
وی از دانشجویان درخواست کرد: برای اینکه مشکلی در روند پرداخت وامها ایجاد نشود، شماره حسابی که به دانشگاهها اعلام میکنند، شماره حساب راکد نباشد. برخی از مواقع دانشجو ثبتنام میکند و شماره حساب نیز میدهد، ولی به علت راکد بودن شماره حساب، وام برگشت میخورد و این مساله در پرداخت وام خلل ایجاد میکند.
تقی زاده، در خصوص مبلغ وام شهریهای که در نیمسال اول پرداخت شده است، گفت: مبلغ وام شهریهای که نیمسال قبل برای تمام دانشجویان شهریه پرداز پراخت شده، ۶۵۰ میلیارد ریال بوده که برای نیمسال دوم نیز همین مقدار لحاظ شده است.
وی ادامه داد: صندوق رفاه دانشجویان، در پرداخت سایر وامها نیز مشکل ندارد و هر دانشجویی که ثبتنام کند، به وی وام پرداخت میکند.