
کارشناسی چند رسانه ای
استفاده از رسانههای مختلف، مانند: صدا، عکس، ویدیو، انیمیشن و متن را در کنار یکدیگر برای انتقال بهتر پیام ، چندرسانهای می گویند. در چنین برنامههایی که می تواند جنبۀ آموزشی، تبلیغاتی یا کاربردی داشته باشد تا حد امکان از متن کمتر استفاده می شود و بار اصلی انتقال پیام، بر عهدۀ سایر رسانههای تصویری یا صوتی قرار میگیرد.
پیام، بر عهدۀ سایر رسانههای تصویری یا صوتی قرار میگیرد.
کارشناسی چندرسانهای نیز یک برنامه بین رشتهای مبتنی بر فعالیتهای عملی دانشجویان است که مهارتها و علوم طراحی و تولید محصولات هنری چند رسانهای را در اختیار دانشجویان قرار میدهد. دانش آموختگان این برنامه، افرادی با مهارتهای متعددند که دانش خوبی از فرآیندهای تکرار شونده بازسازی سیستم های چندرسانهای دارند.
درس های این رشته، چهار جریان اصلی کسب مهارتهای طراحی هنری، کسب مهارت های مربوط به طراحی رایانهای، ترکیب این مهارت ها در اجرای پروژههای عملی و کسب تجربیات عملی و در نهایت اجرای پروژههای انتخابی با توجه به علایق دانشجویان را دنبال می کند.
هدف از برنامهریزی دوره کارشناسی چندرسانهای ، پرورش نیروهای خلاق فنی دانشجویان براساس آگاهیهای تخصصی و مهارت های آنها در زمینۀ هنر چندرسانهای رایانه محور است.
درس های این رشته در طول تحصیل
درس های پایه :
آشنایی با زبان تصویر، مقدمات طراحی، آشنایی با هنر در تاریخ، آشنایی با هنرهای معاصر، هنر و تمدن اسلامی، هندسه، ریاضیات، آمار، مبانی رایانه ای و چند رسانه ای، عکاسی دیجیتالی.
دروس اصلی:
گرافیک رایانه ای، ارتباط متقابل انسان و رایانه، چندرسانه ای و اسکریپت، نویسندگی برای پویانمایی، تاریخ چندرسانه ای، تجهیزات چندرسانه ای ، تجزیه و تحلیل هنرهای رایانه ای، زبان خارجی تخصصی.
دروس تخصصی:
مدل سازی مقدماتی رایانه ای، شبیه سازی و متحرک سازی رایانه ای، مبانی صدا ونور دیجیتالی، طراحی واقعیت مجازی، پروژه نهایی.
توانایی های لازم
مهم ترین عامل در موفقیت دانشجوی این رشته، علاقه مندی به رایانه در بعد نرم افزاری و تا حدودی سخت افزاری آن و هنر طراحی است. همچنین بیشتر منابع این رشته به زبان انگلیسی است و بهتر است که دانشجو به زبان انگلیسی مسلّط باشد.
موقعیت شغلی در ایران
فارغ التحصیل علاقه مند و با استعداد این رشته می تواند در بازارکار هنر و رسانه موفق باشد؛ زیرا طراحی هر یک از اجزای متن، گرافیک، صدا، پویانمایی و ویدیو در چندرسانهای، نیازمند قابلیت ویژهای است که در حیطه تخصص هنرمند چندرسانهای است.
در مجموع، فارغ التحصیل این رشته می تواند به عنوان طراح چند رسانه ای، مؤلف چند رسانه ای، طراح پویانمایی، کارشناس تبلیغات، دستیار تولید، هنرمند دو و سه بعدی کار، طراح گرافیک رایانه ای، مدیر
سیستم های اطلاع رسانی و طراح سیستم های عملکرد رایانه ای فعالیت کند.
سیستم های اطلاع رسانی و طراح سیستم های عملکرد رایانه ای فعالیت کند.
اسامی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دارای رشته کارشناسی چند رسانه ای در سال 94
دانشگاههای پذیرنده: | هنر اسلامی تبریز |
مقاطع تحصیلی: | کارشناسی |
دورهها: | روزانه |
دانشگاه: | دولتی |
گرایشها: | __ |
منبع : پیک سنجش